Τα νέα του Συλλόγου μας

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Μ. ΜΑΜΑΛΑΚΗ

Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου έδωσα συνέν...

Περισσοτερα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αγαπητά Μέλη του Συλλόγ...

Περισσοτερα

79η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΜΑΧΗΣ της ΚΡΗΤΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΗΤΩΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ – ΠΕΥΚ...

Περισσοτερα

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ 2020

Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβο...

Περισσοτερα

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ

Σας ενημερώνουμε οτι, όπως είναι αυ...

Περισσοτερα

ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΛΟΓΩΝ

Στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων...

Περισσοτερα

ΕΚΛΟΓΕΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αγαπητά Μέλη, Τον Μάρτι...

Περισσοτερα

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2020

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστε...

Περισσοτερα

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Το Διοικητικό Συμβούλιο ...

Περισσοτερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23-12-2019

Η σημερινή μέρα μας έδωσε μεγάλη χα...

Περισσοτερα

ΕΥΧΕΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙ...

Περισσοτερα

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

www.kritespefkis.gr talospefkis@gmail.com ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Α...

Περισσοτερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 9-12-2019

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστε...

Περισσοτερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 26-11-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με μεγάλη μας χαρά υπο...

Περισσοτερα

Ο ΧΟΡΟΣ ΜΑΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ Σ...

Περισσοτερα
ΚΡΗΤΕΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ - ΠΕΥΚΗΣ "Ο ΤΑΛΩΣ"
ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΛΟΓΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΠΓ   
Κυριακή, 08 Μάρτιος 2020 18:36
Στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται για την αποφυγή της εξάπλωσης της νόσου του Κορονοϊού, το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την ΑΝΑΒΟΛΗ της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης και των Εκλογών που είχαν εξαγγελθεί για τις 15 Μαρτίου 2020. Νέα ημερομηνία ορίστηκε η ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020, και ώρα 17.30, στο Πολιτιστικό Κέντρο “Μ. Μερκούρη” (Ηλιακό Χωριό). Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, οι εκλογές θα γίνουν την επόμενη Κυριακή, 5 Απριλίου 2020, στον ίδιο τόπο και χρόνο, με όσους είναι παρόντες. Επίσης, για τον ίδιο λόγο αποφασίστηκε διακοπή των μαθημάτων χορού όλων των τμημάτων, μέχρι νεωτέρας. Για το Διοικητικό Συμβούλιο Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Μαριάννα Μαμαλάκη Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Πέτρος Γεωργοπετρέας
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 10 Μάρτιος 2020 19:15
 
ΕΚΛΟΓΕΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΠΓ   
Τρίτη, 28 Ιανουάριος 2020 12:32
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αγαπητά Μέλη, Τον Μάρτιο 2020 ολοκληρώνεται η διετής θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου (ΔΣ) και Ελεγκτικής Επιτροπής (ΕΕ) και, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Καταστατικό του Συλλόγου μας, πρέπει να κάνουμε Αρχιαιρεσίες για την εκλογή νέων. Κατόπιν τούτου, στις 15 Μαρτίου 2020 και ώρα 17.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» (Πλ. Γκαίτε, Ηλιακό Χωριό) συγκαλείται Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, αμέσως μετά την οποία θα ακολουθήσει η ψηφοφορία για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα τακτικά μέλη που έχουν εγγραφεί τουλάχιστον ένα μήνα προ των εκλογών και είναι ταμειακώς τακτοποιημένα (αρθρ. 6). Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για ΔΣ ή ΕΕ πρέπει να υποβάλλουν εγγράφως σχετική αίτηση στο ΔΣ το αργότερο μέχρι τις 8/3/2020 προκειμένου να εκτυπωθούν τα ψηφοδέλτια. Η Γενική Συνέλευση και οι Αρχιαιρεσίες είναι η κορυφαία εκδήλωση του Συλλόγου μας και όλα τα μέλη καλούνται να συμμετάσχουν ενεργά, εκφράζοντας έμπρακτα την αγάπη τους για τον Σύλλογο και τους σκοπούς που υπηρετεί, δηλαδή την παράδοση και τον πολιτισμό της Κρήτης.
Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 28 Ιανουάριος 2020 12:34
 
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2020 PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την ΠΓ   
Πέμπτη, 23 Ιανουάριος 2020 13:44
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που παραυρέθηκαν στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας την Κυριακή 19-1-2020 στην φιλόξενη αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη». Και του χρόνου! Μας τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, ο οποίος εξήρε τον ρόλο και την προσφορά των τοπικών πολιτιστικών σωματείων. Επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Νικολιδάκης, οι Αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Μπόλλας, Γιώγος Καρύμπας, Παναγιώτης Ιωάννου, οι επικεφαλής παρατάξεων Μάριος Ψυχάλης, Ηλίας Κατσαρός, Άρης Κυριαζίδης, οι δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Πατουλιάς, Κώστας Μπελεγρής, η Αντιπρόεδρος της Δημ Κοινότητας Πεύκης Ρένα Λογαρά και ο Αρεοπαγίτης ε.τ. και μέλος μας Δημήτρης Κυριτσάκης. Από τα Κρητικά Σωματεία η Στελλα Βερτυνάκη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, η Μαρω Φωτακη της Αγίας Γαλήνης και ο Σήφης Δραμηλάρης του Γέρακα - Παλήνης Από τους τοπικούς φορείς, ο Γιώργος Γαζεπιδης του Συλλόγου «Ιωνία», η Βίκυ Μάλαμα του Συλλόγου Γυναικών, ο Δημήτρης Ιακωβιδης του Συλλόγου «φίλοι της Θένιας», από τις «Πευκιωτικες ρίζες» η Καίτη Μαρκουλακη, από το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων η Σοφια Γουναροπουλου, ο πολιτευτής β’ Αθήνας της «Ελληνικής Λυσης» Κώστας Κοσμιδης και ο υπεύθυνος πολιτισμού Δήμου Ηλιουπόλεως και μέλος μας Χρήστος Φωτίδης.. Την δέηση τέλεσε ο πανοσιολογιότατος πατέρας Ευστράτιος. Ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση πήραμε από τα νέα ταλαντούχα παιδιά του Συλλόγου μας, μαθητές παραδοσιακών οργάνων που έπαιξαν λύρα και λαούτο και τραγούδησαν, καθώς και από τους δύο νέους μουσικούς (Ν. Καράλη και Γ. Δραμηλάρη) που μας συντρόφεψαν στο γλέντι. Μαζί με τα χορευτικά μας, αποτελούν τη μαγιά της επιβίωσης των πολιτιστικών μας στοιχείων και την καταξίωση του ρόλου των πολιτιστικών συλλόγων. Πολιτισμός είναι αυτό που βιωματικά μεταδίδουμε στις επόμενες γενιές. Ευχόμαστε σε όλες και όλους να έχετε μια καλή και δημιουργική χρονιά και σας καλούμε να έλθετε κοντά στον Σύλλογο, ενόψει και των Αρχιαιρεσιών που προγραμματίζονται για τις 8 Μαρτίου 2020. Μαριάννα Μαμαλάκη Πέτρος Γεωργοπετρέας
 


Σελίδα 3 από 8

Your are currently browsing this site with Internet Explorer 6 (IE6).

Your current web browser must be updated to version 7 of Internet Explorer (IE7) to take advantage of all of template's capabilities.

Why should I upgrade to Internet Explorer 7? Microsoft has redesigned Internet Explorer from the ground up, with better security, new capabilities, and a whole new interface. Many changes resulted from the feedback of millions of users who tested prerelease versions of the new browser. The most compelling reason to upgrade is the improved security. The Internet of today is not the Internet of five years ago. There are dangers that simply didn't exist back in 2001, when Internet Explorer 6 was released to the world. Internet Explorer 7 makes surfing the web fundamentally safer by offering greater protection against viruses, spyware, and other online risks.

Get free downloads for Internet Explorer 7, including recommended updates as they become available. To download Internet Explorer 7 in the language of your choice, please visit the Internet Explorer 7 worldwide page.